Майката на 23-годишната Виктория Гьонева, която загина заедно с 22-годишния си

...
Майката на 23-годишната Виктория Гьонева, която загина заедно с 22-годишния си
Коментари Харесай

Проговори майката на загиналата заради каруца Вики

Майката на 23-годишната Виктория Гьонева, която загина дружно с 22-годишния си другар Цанко Павлов в събота вечер при тежка злополука на пътя сред Стара Загора и Казанлък, упрекна страната за случилото се. 

``
реклама

Тежкият случай стана към 19.15 ч. на 27 октомври, когато младата двойка пътувала с лек автомобил " Фолксваген Голф " към Стара Загора, пише dir.bg. Директорът на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Стара Загора комисар Георги Хаджиев удостовери, че пред колата на Виктория и Цанко е имало неосветена циганска каруца. 

За да бъде избегнат удар с каруцата, колата на Цанко и Виктория навлиза в насрещното платно, завърта се и в този миг върху нея връхлетял идващият лек автомобил " Мерцедес ", каран от доктор от Спешна помощ. " Голф " -ът бил застанал перпендикулярно на пътя и по този начин бил ударен тъкмо сред двете порти - сериозно място при произшествия.

Виктория и Цанко умират на място. Вчера те бяха заровени в бели ковчези в родния си град Казанлък, а общината разгласи ден на печал.

" Толкова доста хора пристигнаха да изпратят детенцето ми, да сложат цвете, да споделят тъгата ми. Чета и тук доста мнения на познати и непознати. Приемете сърдечните ми благодарности, благи хора! Жалкото е, че нашите деца, а и всеки един човек към този момент в никакъв случай няма да е спокоен, че ще се прибере жив вкъщи си. Защо ли? Защото в страната ни няма ред, няма закони, няма просвета в връзките ни, няма приемливост в придвижването по пътя. Ето го резултата.  И още жертви ще има.. ..А страната къде е запитвам аз? Криворазбраната ни народна власт ни погребва, погубва ни, унищожава ни. Всички емигрират.Тук в България ще вилнеят ромите...Това е истината... и всички я виждаме и осъзнаваме ", написа опечалената Янка Гьонева в профила си във Facebook.

Преди години дамата изгубила брачна половинка си при трудова акцидент и сама отгледала дъщерите си Виктория и Гергана.

Майката благодари на всички за съпричастността, като добави, че се надява истината по случая да излезе нескрито и отговорните да бъдат осъдени.

Собственикът на каруцата към момента не е открит.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР